04 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Convinge-l pe Adi Despot sa aleaga bruna

Timişoreana a lansat prin luna mai o nouă bere: Timişoreana Brună. Am fost tare curios de gustul pe care ar putea să-l aibă, aşa cum sunt de fiecare dată când un brand (românesc sau nu) aduce o bere nouă la noi. Am găsit-o într-un supermarket din Focşani într-o seară de vară şi n-am putut să n-o cumpăr.

Ce părere mi-a lăsat? În primul rând, nu mi se pare o bere brună, ci mai degrabă o semibrună. Dacă bei Ursus Black sau Silva Dark şi apoi încerci o Timişoreana Brună, îţi vei da seama că Timişoreana nu e chiar atât de neagră pe cât te aşteptai. În schimb, la gust e destul de ok din punctul meu de vedere, dar momentan mi-e tare greu să-mi dau seama în ce context aş prefera o Timişoreana Brună în locul altei beri negre. Dar gusturile nu se discută. Nu e prima oară când mie o bere mi se pare ok, în timp ce alţii spun că e extrem de bună. Oricum, articolul este despre altceva.

Campania de promovare a noii beri Timişoreana îi are ca protagonişti pe Adi Igrişan de la Cargo şi pe Adi Despot de la Viţa de Vie. Ideea alegerii celor doi mi se pare una tare inspirată. Acum, că am văzut clipul de prezentare, nu-mi pot imagina alte personaje în rolurile lor.

Clipul porneşţe de la ideea că Adi Despot nu vrea să încerce Timişoreana Brună, iar cum solistul de la Cargo nu reuşeşte să-l convingă de faptul că această bere trebuie încercată, au apelat la fani pentru a face asta şi au pus şi câteva premii în joc. Dacă ai un argument bun pentru care Despot ar trebui să încerce Bruna de la Timişoreana, poţi câştiga un televizor Smart 3D de la Samsung, un iPad Mini, o cameră foto sau nişte beri brune.

Eu nu am încercat să-l conving pentru că, aşa cum am zis şi mai sus, eu şi bruna de la Timişoreana nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, dar poate ţie-ţi iese şi pui mâna pe nişte premii.

Revenind la clipul de prezentare, conceptul e bun, dar filmuleţul nu-mi inspiră deloc naturaleţe, aşa cum ar fi trebuit. Discuţia dintre cei doi nu a trecut (din punctul meu de vedere) de pragul de „hai să facem o reclamă” ca să ajungă în punctul în care să ai impresia că cei doi chiar aveau dilema asta cu berile şi s-a nimerit o cameră care să-i filmeze pe-acolo.

provocarea brunei

P.S.: Pe voi vă roagă cineva să vă introduceţi vârsta când intraţi pe site? Mi se pare că au omis punctul ăsta.

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

2 comentarii

  1. Vezi daca n-ai completat argumentul :) Dupa ce-l completezi, daca nu bifezi 18+ nu treci mai departe.

    Am fost si eu curios cand am gustat prima data o Bruna, eu chiar fiind bautor de bere neagra.

    Mi-a placut (chiar daca nu la fel de mult ca si Ursus Black) si-am pus-o pe locul 2 la beri negre.

    Bineinteles ca e chestie de gust, dar mie mi se pare foarte gustoasa Bruna. Hai Noroc!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii