16 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ce inteleg unii jurnalisti dintr-un studiu profesionist despre bere

Vă spuneam aici şi aici despre excelentul studiu realizat de Monica Diana Bercea, cu finanţare de la Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, despre efectele consumului moderat de bere asupra sănătății organismului uman. Salutam cu mare entuziasm ceea ce credem noi că este doar primul pas dintr-o serie de alte studii de acest gen, care vor contribui la formarea unei percepţii sănătoase asupra berii în România, căci mare nevoie avem de educarea consumatorului pe partea asta…

Unii, însă, consideră că astfel de studii foarte serioase pot fi tratate ca la rubrica de can can. După cum puteţi vedea mai jos. Ciudat este nu că iau la mişto astfel de subiecte, ci că apoi se miră că lumea nu îi consideră jurnalişti cu adevărat.

Despre Cristian China-Birta

2 comentarii

  1. Ăştia de la Kanal D oricum îşi bat joc de ei indiferent de ştirea pe care o prezintă. N-am văzut niciun subiect pe care să-l trateze ca lumea.

    • Nu stiu daca trebe sa aratam cu degetul inspre toata televiziune. Recunosc, nu prea apuc sa ma uit io la Kanal D, dar nu cred ca nu au si profesionisti pe acolo. Cum au si jurnalisti de genul celui sau celei care a facut caterinca de mai sus.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii