23 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Căutăm coleg(ă) pentru echipa blogdebere.ro

i-write-beer

Hai să vă zicem pe scurt, că avem treabă :)

Căutăm coleg(ă) pentru blogdebere.ro. Şi cum noi credem foarte tare în chimia care trebuie să existe într-o echipă, o să mergem pe o perioadă de testare reciprocă (ca să nu zicem perioadă de probă sau internship, căci nu ne plac foarte tare :D ) de 30 de zile, după care luăm decizia de a merge înainte sau nu. Menţionăm că această perioadă va fi una plătită cu 100 de euro net. Nu e mult, dar nu e nici puţin. Hai să îi zicem oficial un fel de internship plătit :)

Condiţii

- să locuiască în Bucureşti

- să aibă experienţă în social media (ştim că e cam general, dar dacă ne-am apuca să detaliem ne-am întinde până mâine)

- să aibă experienţă în a scrie texte pentru online (vă rog eu, dacă nu bifaţi punctul ăsta, nu trimiteţi mail, că nu are rost)

- de preferat să ştie cu ce se mănâncă WordPress şi să ştie cât de cât ce înseamnă să micşorezi o fotografie (ca să o zic pe româneşte :D )

- ar fi excelent să fie familiarizat(ă) dacă nu cu berea, măcar cu domeniul berii :)

Job description 

- să scrie ştiri, să facă interviuri, profil de brand de bere (şi tot ce mai trebuie pentru un astfel de blog)

- să facă revieuri de pub-uri (după nişte criterii pe care le avem deja stabilite)

- să introducă date în baza de date cu beri (pe baza unui formular simpatic, chiar simpatic :D )

- etc :D

Şi pentru că eu alături de Vlad Dulea o să coordonăm selecţia, vă rog să trimiteţi pe cristi.china pe gmail.com, până pe data de 17 februarie 2013, câteva cuvinte în care să ne spuneţi de ce credeţi că aţi putea face echipă cu noi, precum şi un CV. O să vă răspundem fiecăruia în parte.

Succes!

 

Despre Cristian China-Birta

14 comentarii

 1. baieti de ce nu acceptati ?

 2. Stai nu pot ca nu locuiesc in Bucuresti

 3. si sa fie major as zice eu.

 4. Otilia Pintilioaie

  Da, bine zis, ce noroc au bucurestenii. :)

 5. am vazut mai ul si suna interesant,numai ca eu locuiesc in CLUJ NAPOCA si am fost plecat 11 ani in SPANIA unde am muncit intr-un DEPOZIT de materiale de constructii,acolointr-o zi ma trimis sefu sus pe un acoperis de FIBROCIMENT sa astup o gaura mica unde se intra apa,acolo so intamplat….sa rupt acoperisul cu mine…si am cazut 4 m direct in cap…am avut noroc,am dat de un palet de lemn si am pierdut auzul drept in urma inpactului….numai ca cand am cazut am intrat an COMA pt. 22 de zile,cand m-am trezit eram in SPITALUL GUTTMANN din BADALONA intr-un carucior cu roti…..mi-am zis ce caut eu aici?bine..am fost intenat 5 luni dupa care am iesit…din pacate…am un COPIL cu o SPANIOLOAICA care a pur si simplu mia dat LIBER …acum sunt acasa inCLUJ …mercy

 6. sa spunem ca ma bag ! si ca sunt fan Chinezul unde il tin la loc de cinste pe fb meu ,sa mai spun ca sa am ,,trecere” ca am mers la echitatie cu scumpa Mara si na ! vedeti voi!::))

 7. dictaturajustitiei

  Nimic. Nu-mi place berea că-i amară. Vă doresc mult succes !

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii