13 septembrie 2016
Kooperativa 2.0 - Campanii cu si pentru bloggeri

Beer Pong – The Slam Dunk

Că tot povesteam mai demult despre câteva jocuri cu bere, presupun că știți în mare măsură ce înseamnă Beer Pong.

E jocul acela cu bere în care-ți împarți prietenii în două echipe și aranjezi,  în capetele unei mese, în stilul popicelor de bowling, câte 3 pahare de unică folosință pentru fiecare participant – apoi iei o minge de ping-pong și arunci în masă în așa fel să nimerești în paharele adversarilor – paharele nimerite se beau, iar câștigători sunt cei cu cele mai multe pahare rămase pline. Uite și câteva poze din Le General Cluj, că tot au avut o mică întrecere recent.

Nu știam că uneori la regulile inițiale se adaugă și alte reguli „de-ale casei”, ca să fie toată lumea sigură că se joacă la adevăratul potențial :D

Spre exemplu, există „The Naked Lap” unde pierzătorii (cu gram de onoare) trebuie ori să dea o raită prin toate camerele din casă, ori o raită în jurul casei/blocului etc. în nud. Been there, done that.

Și mai există preferata mea – „The Slam Dunk” unde se alege un membru din echipa pierzătoare și i se dă ocazia să câștige meciul cu o ultimă aruncare. Această ultimă probă/regulă este definiția atletului halberistic, testimonial al trăsăturilor de campion pe care le are un gladiator al berii și Beer-Pong-ului. Just watch!

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

  1. aiaiaiaia :)) filmarile astea dupa cate beri luate la bord sunt facute ?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*