05 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Alcoolul, cluburile, volanul și bocitoarele

De ceva vreme circulă campania asta pe net sau pe la televizor. Încă nu a fost lansată oficial, mai degrabă a fost “scăpată” pe internet prin luna aprilie viralizându-se rapid. Până nu-i oficializată campania nu pot spune decât că este doar o idee de campanie, foarte reușită de altfel, care prezintă un mesaj rece într-o metodă plină de umor negru, dar foarte eficientă.

Deja nu mai merge luatul cu frumosul – realitatea-i dură, iar accidentele ce au la baza deciziile proaste luate în urma intoxicării cu alcool sunt prea multe – eu unul m-am săturat de înmormântări pe facebook, de profile fantomatice ale unor oameni stinși prea devreme, de blamarea alcoolului pentru inconștiența unora.

Ne place și nouă berea, dar niciodată nu ne-am urca la volan după o bere și nici pe alții nu i-am lăsa vreodată să conducă așa, darămite să ne urcăm cu iei în mașină. Nu degeaba avem noi bannerul ăsta din dreapta, cu trimitere pe taximetre.ro.  E banner sfânt acela – te va duce mereu în siguranță acasă după o ieșire la bere.

Ține minte: dacă ai băut, conduci pe ultimul drum.

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii